Bitcoins - jwbergsite

Ga naar de inhoud
Leuke gadget om te hebben of om cadeau te geven: een “echte” Bitcoin.

Een echte Bitcoin kopen: maar dan als fysieke munt en niet als cryptocurrency. Een Bitcoin is, net als iedere andere cryptocurrency, een digitale valuta. De waarde van een eenheid word bepaald door de vraag en aanbod naar en van een digitale munt en het totale aantal eenheden dat hiervan beschikbaar is binnen de desbetreffende blockchain.

Zo zullen er bijvoorbeeld op de Bitcoin blockchain uiteindelijk 21 miljoen bitcoins beschikbaar zijn, welke verdeeld zijn over een zeer groot aantal bitcoin wallets. Om toegang te krijgen tot de inhoud van een Bitcoin wallet en dus transactie uit te kunnen voeren vanaf dit wallet adres, is een zogeheten private key nodig: een unieke sleutel waar alleen de eigenaar van de bitcoins toegang tot zou moeten hebben.

Concreet houdt dit dus in dat er geen fysieke bitcoin munten bestaan. Maar lijkt het je niet leuk om tijdens een feestje tegen je vrienden te kunnen zeggen dat je een hele bitcoin hebt (of meer). Geloven ze je niet? Dan haal je gewoon even je bitcoin uit je wallet. Hoe grappig is dat? Of wil je iemand een bitcoin cadeau doen? Wat nou blockchain? Wat nou cryptocurrency? Aan deze bitcoin is niets crypto! Gewoon een fysieke, tastbare bitcoin die echt mooi glimt!  Mooi om cadeau te geven en te krijgen.

“Echte” Bitcoins als collectors item:
Met een 'echte' bitcoin haal je een exclusief collectors item in huis. Deze exclusieve, vergulde bitcoin heeft een luxe uitstraling.
Bitcoin Biljet van 1 Bitcoin. zwaar verguld Goud, met beveiling watermerk voor UV-licht.
Verkrijgbaar  In wallet per 10 biletten van 1 Bitcoin, incl. certificaat.
Verkrijgbaar als los Biljet(ten).

Klik op afbeelding voor vergroting en meerdere afbeeldingen

Gouden Bitcoin munt doorsnede van maar liefst 40mm in plastic beschermdoosje.


Let op: deze munt heeft geen enkele monetaire waarde in het economisch verkeer! Deze 'echte' bitcoin is ook niet om te zetten in daadwerkelijke cryptocurrency. Het is gewoon een leuke gadget om te hebben of cadeau te geven.

 
Bitcoin Biljet
Bitcoin Biljet 1x1 Bitcoin
€ 4,00
Toevoegen
Let op:

Bitcoin Munten en Wallets  zijn helaas UITVERKOCHT
Nog slechts enkele Bitcoin Biljetten te koop
Terug naar de inhoud